Elk bedrijf heeft zijn IT-infrastructuur.  Of dit nu één werkstation is of iets meer, elk toestel heeft zijn houdbaarheidsdatum.
Een IT infrastructuur kan problemen of defecten vertonen of kan uitgebreid worden.  In al deze problemen kan CIWR u bijstaan.

Als IT-bedrijf trachten wij voor u de meest efficiënte en effectieve oplossing aan te bieden en optimaliseren we de IT-infrastructuur van zowel verenigingen, ondernemers en KMO’s.

Wij aanhoren uw probleem en luisteren naar wat u van ons verlangt.  Wij bieden u een duurzaam en effectief advies, en beantwoorden uw vragen en wensen.

Consultancy

Uw website is meer dan alleen uw digitaal kaartje.  Het straalt het imago van het bedrijf uit en is voor velen het eerste contactpunt van uw bedrijf.
Een website is tevens een marketingkanaal,  waarbij u potentiële klanten kunt overtuigen te kiezen voor uw producten of diensten.

Een goede website is in deze tijd niet meer weg te denken voor een ondernemer, vereniging of KMO. 

Samen met u overlopen wij wat u wenst en maken een prachtige betaalbare website.  Ook een webshop is voor ons geen enkele uitdaging.  Wij stellen uw website beschikbaar op het internet en vindbaar voor Google en andere zoekmachines.

Heeft u nood aan een nieuw werkstation, een back-up systeem of bepaalde software? Wilt u uw IT-infrastructuur uitbreiden of heeft deze onderhoud nodig?

Vertrouw op ons en laat uw IT-infrastructuur in onze handen.  Wij leveren en plaatsen uw hardware en software zodat u voor een langere tijd verder kan.

Heeft u nood aan een eigen applicatie? CIWR kan eveneens een kleine applicatie ontwikkelen voor zowel desktop als voor Android.

Development - Ciwr