IT Consultancy

Elk bedrijf heeft zijn IT-infrastructuur.  Of dit nu één werkstation is of iets meer, elk toestel heeft zijn houdbaarheidsdatum.
Een IT infrastructuur kan problemen of defecten vertonen of kan uitgebreid worden.  In al deze problemen kan CIWR u bijstaan.

Als IT-bedrijf trachten wij voor u de meest efficiënte en effectieve oplossing aan te bieden en optimaliseren we de IT-infrastructuur.

Wij aanhoren uw probleem en luisteren naar wat u van ons verlangt.  Wij bieden u een duurzaam en effectief advies, en beantwoorden uw vragen en wensen.

IT Consultancy
Indien wij geen oplossingen voorhanden hebben, is onze tussenkomst kosteloos!
IT Consultancy

Heeft u nood aan een nieuw werkstation, een back-up systeem of bepaalde software? Wilt u uw IT-infrastructuur uitbreiden of heeft deze onderhoud nodig?

Vertrouw op ons en laat uw IT-infrastructuur in onze handen.  Wij leveren en plaatsen uw hardware en software zodat u voor een langere tijd verder kan.

Ook betreffende uw het installeren of uitbreiden van uw netwerk kunt u beroep doen op ons.  Dit zowel voor bedraad als draadloos (wifi).
Bij het installeren van een draadloos netwerk, zorgen wij uiteraard voor de nodige beveiliging, zodat uw netwerk ontoegankelijk is voor onbevoegden.

Om uw data te beschermen, raden wij aan om uw data te kopiëren naar een andere gegevensdrager.  Dit kan om een externe harde schijf, op een NAS (Network Attached Storage) in uw netwerk of in de cloud.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?