Over ons

Wat?

CIWR is een jong professioneel en dienstverlenings IT-bedrijf die zijn diensten aanbiedt aan verenigingen, ondernemers, KMO’s, en particulieren.  CIWR kan een meerwaarde betekenen om uw dienstverlening te helpen opbouwen.  Dit door het aanbieden van heldere en betaalbare ICT-oplossingen.  We analyseren uw behoefte, en bieden u een gepast advies.

Wij kunnen instaan voor  configuratie en installatie van uw IT-infrastructuur of online services, om uw IT-infrastructuur op de rails te krijgen.

Onze visie luidt daarom: “Onze klanten zijn onze referenties. ”
Daarom wordt elke  klant tot in de puntjes bediend.  Pas als de klant tevreden is, zijn wij tevreden.

Over ons
Christophe

Wie?

In 2005 startte Christophe zijn eerste werkervaring in de ICT-sector.  Door de snelle ontwikkeling in de IT-wereld en de drang om verder te groeien in dit vak, ving Christophe de opleiding graduaat informatica optie programmeren aan, waarin hij afstudeerde in 2012.  

Gebeten door de studiemicrobe volgde een nieuwe opleiding en in 2013 studeerde Christophe ook af in de graduaatopleiding optie netwerken en ging aansluitend aan het werk bij de Computer Crime Unit. 

Om zich verder te ontwikkelen ving Christophe de bacheloropleiding toegepaste informatica in 2015 aan waarbij hij afstudeerde in 2018.

In 2019 werd CIWR opgericht met het oog op het ondersteunen van bedrijven, verenigingen en particulieren in de IT-wereld.  Eveneens werd Christophe in datzelfde jaar gastprofessor Java aan de Erasmus hogeschool Brussel.

In 2020 ving Christophe de opleiding Cyber Security Professional aan.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?